750 grammes
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Blog  di antonio,felice caiazzo

Gastromomia: A spasso nel tempo;un viaggio al limite del verosimile, nelle tradizioni,curiositá,scenze fornelli,con l´aiuto di tanti amici.per svelare piccole curiositá attinenti al mondo della cucina

Napule é "dde napulitane






"O ´ddiec e agosto "a ´sséra,
 a voce  
"e cuatté furastiere,spia
"o chianto d"o cielo.

 e io me fermo a guardá.

"e a stella cchiú bella "cca o cielo
 a versate,  dint´e viche si é affacciata.

mo so une e poi addeventano mille,
é " o chiant´dd" o cielo, pe questa cittá.

"e "cchi o vvó ddoce e "cchi o"vvó amare.
so tante e "cummare ca parlene "e te.

ma nisciuno a capit " o pruverbio tuoje
"antico, "e nun sannó "ppecché,"o cielo
"a chiangnute "ddint´é " a sti viche , vecchie
cummare "o sapite pecché."o cielo "a pruvat,
che "llacrime soje, a pulezá "e tanta peccate,
"cca accireno, chesta cittá.

napule é ddé napulitane "e si "ncé date na mane,
"a putimme salvá. 

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